Tant Josep Sánchez Llibre com Jaume Roura van mostrar ahir la inquietud del gran empresariat català per la situació política de la Generalitat. «Els empresaris volem estabilitat política i avui no la tenim. Calen eleccions com més aviat millor per tenir la garantia que hi haurà un govern estable en els propers quatre anys», deia ahir Sánchez Llibre a la seu del Centre de Formació Pràctica. «Els polítics han de fer la seva feina, i a Madrid han d'aprovar els pressupostos, que incorporaran 15.000 milions dels fons europeus», diu Sánchez Llibre, per a qui «tots haurien d'aparcar les ideologies durant tres o quatre mesos. Ara requerim els esforços per anar tots en el mateix full de ruta».

Jaume Roura també reclama «estabilitat», i assegura que «encara que hi hagi canvis polítics els empresaris lluitarem perquè s'adonin que sense empreses no hi ha treballadors i viceversa. Els llocs de treball els generem els empresaris, ens han d'entendre i ajudar a reactivar el teixit industrial», demanava Roura.

El president de la UPM, president també de Fecavem i del Gremi del Motor, que agrupa els concessionaris barcelonins, es felicita per la «inesperada» recuperació de l'automoció des del mes de juny. «Esperem que no s'espatlli», conclou.