CaixaBank i Enisa han llançat una nova edició, la catorzena, dels Premis EmprenedorXXI, uns guardons als quals poden presentar-se fins al 4 de desembre empreses innovadores d'Espanya i Portugal amb menys de tres anys d'activitat.

Es tracta d'uns premis impulsats per CaixaBank mitjançant DayOne, la seva divisió especialitzada en empreses tecnològiques, i coatorgats pel ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través d'Enisa. Des de la seva creació, el 2007, el programa ha invertit 5,93 milions d'euros en premis en metàl·lic i accions d'acompanyament, que han beneficiat més de 394 empreses, va informar el banc en un comunicat.

En aquesta edició es lliuraran 19 guardons d'àmbit territorial a les empreses de nova creació amb més impacte al seu territori: 17 a Espanya (un per CA) i 2 a Portugal (zona nord-centre i Lisboa-sud i illes), que rebran un premi en metàl·lic de 5.000 euros. A més, es premiarà les empreses que ofereixin les millors solucions als principals reptes de la societat actual.