La Cambra de Comerç de Barcelona ha proposat Meritxell Bautista, presidenta de FibracatTV i cofundadora de Fibracat, com a candidata al Premi 2020 de la Fundació IWEC pel seu treball pioner a fer visibles les dones en el sector de les telecomunicacions i el seu empoderament en llocs de responsabilitat. El premi s'emmarca dins la 13a conferència anual de la Fundació IWEC, titulada «Connectant les dones empresàries al món: sostenibilitat en la propera dècada», que tindrà lloc virtualment el 9 i 10 de novembre i se centrarà en la tecnologia, la sostenibilitat de les empreses en temps de crisi i les estratègies de sortida de les empreses.

IWEC és una organització internacional de dones empresàries que pretén generar una xarxa empresarial per ajudar-les a obtenir contactes i ampliar l'accés als mercats internacionals.

La cofundadora de l'empresa manresana de telecomunicacions també ha rebut el premi Dona TIC 2020 de la Generalitat per la seva trajectòria empresarial, i és ambaixadora de la Fundació SheLeader, que promou el lideratge femení, on ha estat nominada per al Top SpanishWomen Entrepeneurs 2019.