Ahir va morir als 80 anys d'edat, després d'una llarga malaltia, Antoni Gilibets Dalmau, un dels empresaris més coneguts del sector de l'automoció a Manresa fins a la seva retirada de la primera línia el 2013. Soci fundador i gerent de Futurauto, Gilibets també havia estat una persona molt implicada amb el Club Tennis Manresa, del qual va ser president entre els anys 1981 i 1989.

Antic empleat dels magatzems Jorba, Gilibets va treballar a Alemanya, a Frankfurt, on va regentar un negoci. A la ciutat alemanya va conèixer la seva esposa, Karin Euler, que va morir el 2009. Gilibets era pare d'un fill, Marc.

Posteriorment, Gilibets va fer carrera al sector de la banca. Va ser director de l'àrea Pirineus del Banc Mercantil de Manresa i, després de la integració a Banca Catalana, director de l'oficina d'Artés i, a partir del 1984, de l'oficina principal de Manresa.

Durant els anys vuitanta va ser una personalitat rellevant de l'ExpoBages, la comissió organitzadora de la qual va presidir fins l'any 1990. També va formar part del comitè executiu de la Cambra de Comerç de Manresa, a més de ser integrant del consell d'administració d'aquest diari.

El 1986, juntament amb altres socis manresans, va fundar la concessionària Futurauto, que va comercialitzar al territori la marca Citroën. El 2002, la concessió es va establir a la Pujada Roja. Un any més tard, va ser escollit portaveu del Grup d'Automoció de Manresa, càrrec en el qual va substituir Jaume Soler, mort sobtadament. El negoci va ser traspassat el 2013 al grup Maas, que va aplegar a la seu de Futurauto a Manresa els antics concessionaris d'AutoAnoia a Igualada i Martorell. Des d'aleshores, Gilibets vivia allunyat del sector.

El funeral per Antoni Gilibets se celebrarà demà dimarts a les 11 del matí a l'església de Crist Rei de Manresa.