Pimes i autònoms noten especialment l'impacte de la crisi de la covid. Davant d'aquesta realitat, quines oportunitats suposa per a les empreses ser sostenibles i com les pot ajudar a ser més competitives? Per analitzar les diferents possibilitats que les empreses tenen a l'abast, Regió7 i BBVA organitzen una trobada virtual amb el títol «Sostenibilitat, una oportunitat per impulsar el teu negoci de forma rendible». Es fa avui, de 4 a 5 de la tarda. La participació és gratuïta i només cal un registre previ clicant aquí.Intervencions

La primera part de la trobada virtual comptarà amb la intervenció d'Iñigo de Basterrechea, director de xarxa de banca d'empreses de BBVA Catalunya, i Miquel Rubio, director de desenvolupament de negoci d'Anthesis Lavola, consultoria en sostenibilitat.

A la segona part, es donaran conèixer experiències pràctiques en matèria de sostenibilitat, amb la participació de Joan Boix, de Serradora Boix de Puig-reig; i Ismael Castellà, de l'empresa barcelonina Clevermob. Al final de la sessió hi haurà un torn de preguntes.