Josep Oliu i Jaume Guardiola percebrien gairebé 33 milions d'euros si decidissin desvincular-se del Banc Sabadell. Segons l'informe anual sobre remuneracions dels consellers que cada any presenta l'entitat, el president del Sabadell tindria dret a un fons de 8,6 milions, mentre que el conseller delegat tindria dret a cobrar-ne 24,1 pel mateix concepte. Malgrat tot, el futur dels dos directius es manté en l'aire, ja que les converses davant una possible fusió amb el BBVA es troben en una fase poc avançada. A banda, encara es desconeix si ocuparien algun càr-rec dins l'entitat resultant.

Una altra directiva que percebria una important suma si abandonés el Sabadell seria la consellera María José García Beato, que acumula 1,87 milions.

D'altra banda, BBVA i Banc Sabadell han acordat que, si les negociacions de la fusió arriben a bon port, la presidència executiva del futur grup quedaria en mans de Carlos Torres, que ja ocupa aquest lloc al BBVA, i la vicepresidència no executiva seria per a Josep Oliu, el president del Sabadell. Així, els dos principals executius de les dues entitats s'asseurien al consell d'administració del grup resultant, segons va avançar El Confidencial i van confirmar a Efe fonts pròximes a les negociacions.

El conseller delegat del futur grup serà elegit pel BBVA, que actualment confia aquestes funcions en Onur Genç, i el Sabadell aportarà, almenys en els primers mesos de la fusió, l'experiència del seu «número dos», Jaume Guardiola. El banquer barceloní jugarà un paper clau en la fusió de les dues entitats, però no és clar si arribarà a formar part del consell del futur grup, que serà el segon més gran d'Espanya, amb prop de 600.000 milions d'euros en actius i unes dimensions properes a les del nou CaixaBank, després de la integració de Bankia.

Amb tot, la suma de BBVA i Sabadell tindrà el lideratge del negoci de pimes a Espanya i una important quota digital. La fusió, segons fonts pròximes a bancs d'inversió i analistes, seria ben vista pels supervisors, ja que serviria per augmentar la presència del BBVA a mercats consolidats.