Amb el lema «20 Nit Empresarial UEA des de casa!», la Unió Empresarial de l'Anoia ha organitzat per al dijous 17 de desembre la vintena edició de la Nit Empresarial de l'Anoia, una convocatòria que serà presidida per l'economista Xavier Sala i Martín.

L'acte és un punt de trobada del sector empresarial de la Catalu-nya Central que aprofita l'ocasió per fer networking i posar en comú experiències; propiciar el contacte, la relació, la coneixença entre empreses, empresaris i empresàries, autònoms i autònomes del territori; facilitar l'establiment de col·laboracions i possibles negocis, en un ambient distès.

La Nit inclourà enguany novetats per tal d'adaptar-se a l'escenari actual causat per la covid-19. El format serà virtual, es retransmetrà en directe per a tots els assistents i l'acte serà exclusiu per als socis de l'entitat. L'esdeveniment serà presentat per la periodista manresana Núria Bacardit.

D'altra banda, la 9a edició de la Setmana de l'Ocupació-Igualada Prepara't, impulsada conjuntament des de la UEA i l'Ajuntament d'Igualada, ha finalitzat amb èxit d'assistència i bona puntuació per part dels assistents. El projecte social té l'objectiu de donar eines i acompanyament per a la recerca de feina en el nou mercat laboral a persones que en cerquen, que estan en situació d'atur o que busquen un canvi professional.

Aquesta Setmana ha aprofundit en els canvis que ha obert la pandèmia: sectors que creixen, un nou model de treball i noves maneres de treballar. El Prepara't 2020, que va arrencar el dilluns dia 16 i va finalitzar el divendres dia 20 de novembre, es va fer íntegrament a través d'una plataforma virtual, ateses les circumstàncies generades per la pandèmia. Aquesta edició va oferir dues propostes clarament diferenciades: sessions formatives amb experts i ponents reconeguts, i el Connecta, l'activitat que uneix oferta i demanda de feina.