El secretari d´Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Ferrer, va comparèixer ahir a la IV Jornada d´Empresaris del Polígon de Salelles, a Sant Salvador de Guardiola, i va expressar el seu suport a totes les empreses del polígon així com a les ganes de fer projectes en comú per tenir més força i poder aconseguir més ajuts econòmic per part de la Unió Europea.

L´esmorzar empresarial va tenir lloc a la seu de Cafès del Bages de Salelles a les 10 del matí i es va allargar fins a les 12 del migdia. Van assistir a la jornada empresaris del polígon de F2 Servid, Bages Pack, Bagesset, Cafès del Bages, Restaurant Salelles, Masats, Boncompte (gasolinera), Aerobic and Fitness, Espècies Teixidor, Plasticbages, Tecni-modelatge Innovació, Laboratorios Ismar i Edgleu House.

Tots els assistents es van sotmetre a un test d´antígens per descartar positius i l´acte va ser obert per Georgina Mercadal, alcaldessa de Sant Salvador de Guardiola, que va deixar clar que agraeix l´ajuda de la Generalitat per tenir en compte totes les empreses del municipi així com les de la comarca. Va explicar que des de la Generalitat els diners arribaran a les pimes de Catalunya que encaixin amb els eixos que Europa planteja i serà a través seu que s´obriran les convocatòries perquè les empreses s´hi puguin adherir. També hi van assistir Bàrbara Minoves, directora de S.T. d´Empresa i Coneixement de Catalunya Central, Jordi Serracanta, assessor de polítiques sectorials d´Empresa i Coneixement, i el regidor de Promoció Econòmica de Sant Salvador, Jordi Monné, i la tècnica corresponent.

En l´acte es van poder garantir totes les mesures de seguretat requerides per la situació covid del moment i també es van poder escoltar les paraules del Xavier Reyes, de SmartdQuirurgics, que va explicar tots els detalls dels testos d´antígens PCR.