BBVA celebra aquest divendres, 27 de novembre, el Black Friday. Totes aquelles persones que es donin d'alta digitalment com a nous clients i adquireixen la targeta de dèbit Aqua podran gaudir d'un ingrés de quinze euros en la primera compra per un preu igual o superior a 15 euros.

El Black Friday ha entrat de ple en la precampanya nadalenca i cada cop són més els sectors que s'animen a fer promocions. Ara, també la banca, que aprofita que és època de consumisme per animar a gastar encara oferint promocions i descomptes.

BBVA bonificarà amb quinze euros els nous clients que facin una compra amb la targeta Aqua. Amb aquesta nova acció, BBVA pretén donar la benvinguda als nous clients que utilitzin la seva targeta Aqua per a compres online i físiques i, alhora, bonificar-los amb 15 euros coincidint amb el Black Friday i amb el Cyber Monday, que serà el proper dilluns, 30 de novembre. De fet, l'oferta serà vàlida fins al 4 de desembre a les 12 h.

«En els pròxims dies, molta gent optarà per fer les seves compres a través d'Internet. Per això, ara més que mai, la seguretat pren molta importància i disposar d'una targeta com Aqua, que compleix amb totes les demandes dels clients i que a més reforça la seguretat, és un gran avantatge», remarca Jorge Moreno López, director de pagaments digitals de BBVA.

Aqua, major seguretat

A mitjan octubre, BBVA va llançar una nova família de targetes pioneres a l'Estat espanyol, Aqua, sense número imprès de la targeta (PA) ni la data de caducitat, i amb un codi de verificació (CVV) dinàmic. Aquestes característiques reforcen la seguretat, tant en la seva versió digital com en la física, i minimitzen qualsevol possible tipus de frau.

La targeta s'emet en plàstic reciclat, complint així amb l'objectiu de BBVA de reduir l'impacte mediambiental. BBVA ha estat la primera entitat a distribuir targetes fabricades amb plàstic d'origen reciclat procedent de diferents indústries com ara d'embalatge, d'impressió o d'automoció.

Aqua és compatible amb tots els sistemes de pagament mòbil que ofereix BBVA, a més del propi sistema del banc, Apple Pay (iOS), Samsung Pay o Google Pay (Android).