Fruit de diferents trobades al llarg del mes de juliol d´aquest any del teixit empresarial de Sallent i l´Ajuntament, s´ha creat al municipi bagenc l´Associació d´Empreses de Sallent, Cabrianes i Cornet. L´objectiu de la nova entitat és impulsar l´activitat econòmica.

Així, després que els mesos d´agost i setembre diferents empresaris, en representació dels diversos sectors econòmics del municipi, es reunissin per tirar endavant la nova associació, el grup impulsor l´ha formalitzat i la junta directiva ha quedat integrada per Joel Lozano, d´Autocars HT SL), president; Miquel Àngel Romero, de McBride SA, vicepresident; Carles Freixa, de Containers del Berguedà SL, secretari, i José Luis Barba, del Grup Gamma SA, tresorer. Com a vocals en formaran part Carles Calveras, de Pintures Calveras SL; Joan Climent, de CLIMESA SA; Ivette Farré, de MundoMobilHome SL); Carlos Muñoz, de CM Soldaduras Especiales; Natàlia Sangiao, de Transformados Mecánicos de Precisión SL, i Josep Vilaró, de Mecànica Vilaró SL.

A partir d´ara, l´Associació d´Empreses de Sallent, Cabrianes i Cornet, amb la col·laboració de l´Ajuntament de Sallent, durà a terme diferents accions per donar a conèixer l´entitat entre el teixit empresarial i impulsar millores per a les zones d´activitat empresarial. El president, Joel Lozano, ha destacat «l´oportunitat de tenir una entitat que sigui la veu de les necessitats i inquietuds del món empresarial del municipi» i ha afegit que «la interlocució amb les diferents administracions públiques territorials i altres entitats, ens ajudarà a donar visibilitat a un municipi amb un teixit empresarial molt variat».

Ben aviat, l´entitat iniciarà les comunicacions amb les empreses per informar de les propostes d´accions que es tiraran endavant a partir d´ara amb la voluntat d´escoltar tot el teixit empresarial del municipi, impulsar accions per a l´any que ve. Davant la situació de pandèmia no ha sigut possible fer les trobades empresarials com es van plantejar i, en aquest sentit, el president ha dit que «una de les línies de treball de l´entitat és promocionar el coneixement del teixit empresarial del municipi».