El pròxim 15 de desembre l'Ambaixada de la República Popular de la Xina i Prensa Ibérica organitzen la jornada "Xina-Espanya: Gran potencial de cooperació econòmica i comercial". La cita comptarà amb una ponència magistral, que anirà a càrrec de l'ambaixador de la Xina a Espanya, Wu Haitao, per després donar pas a unes paraules de María Peña Mateos, conellera delegada d'ICEX España Exportación e Inversiones.

La cita, que tindrà lloc a partir de les 10.00 del matí de forma digital i serà retransmesa en Streaming per totes les capçaleres en linia de Prensa Ibérica per preservar la seguretat sanitària, tractarà sobre l'escenari de cooperació bilateral i el futur que s'obre davant les noves necessitats i oportunitats en el mercat més gran del món.

La jornada continuarà amb una taula rodona integrada per Han Shengjian, director general del Buró Provincial de Desenvolupament Econòmic de Hainan, a la Xina, Ramón Tejedor, director gerent d'Aragó Exterior, Miguel López-Quesada, director corporatiu de Comunicació, Màrqueting i RRII de GESTAMP, Feng Xubin, president de Yiwu Timex Industrial Investment (operadora del tren de mercaderies entre Yiwu i Madrid) i Manuel García, president d'INTERPORC. La taula estarà moderada per Alfonso Nogales, director de Producte de Prensa Ibérica, encarregat també de donar la benvinguda al públic.

L'assistència a aquest esdeveniment en línia és gratuïta, prèvia inscripció.

Información

JORNADA EN LÍNIA

Sobre cooperació la Xina - Espanya

"La Xina-Espanya: Gran potencial de cooperació econòmica i comercial"

Jornada sobre la cooperació entre els dos països.

Dimarts, 15 de desembre de 2020, 10.00 hores.

Esdeveniment ofert en streaming a través de totes les capçaleres de Prensa Ibérica.

Inscripció gratuïta a http://www.eventosprensaiberica.es/evento/china-espana-gran-potencial-de-cooperacion-economica-y-comercial/