20 de gener de 2021
20.01.2021
Regió7

El Govern activa la nova línia d'ajudes de 15 milions per al comerç

Es podran beneficiar els establiments comercials de productes no essencials de més de 400 metres quadrats i les botigues de productes no essencials de centres, galeries i recintes comercials

20.01.2021 | 10:04
Les botigues tancades del centre comercial L'Illa Diagonal en el primer dia de restriccions per combatre la covid-19 a Catalunya després de les festes de Nadal, el 7 de gener del 2021

El departament d'empresa ha activat la nova línia d'ajudes de 15 milions d'euros per als comerços obligats a tancar del 7 al 24 de gener per les restriccions imposades per controlar la covid-19.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica aquest dimecres les bases d'aquesta línia d'ajudes que s'articula a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i que s'obrirà en els propers dies. Segons ha informat el departament d'empresa, l'objectiu d'aquesta línia d'ajudes és contribuir a la "reactivació" del sector del comerç davant els efectes causats pel tancament decretat del 7 al 17 de gener i la seva pròrroga fins al dia 24 del mateix mes.

Es podran beneficiar d'aquestes ajudes els establiments comercials de productes no essencials de més de 400 metres quadrats i les botigues de productes no essencials de centres, galeries i recintes comercials.Les ajudes consistiran en una aportació per establiment de 3.750 euros i la presentació de sol·licituds es farà telemàticament a través del Canal Empresa.

Les persones que sol·licitin l'ajuda hauran de fer una declaració responsable acreditant que es compleixen els requisits previstos a les bases i adjuntar dues fotos de l'establiment. Aquestes ajudes es poden acumular a d'altres subvencions o ajudes públiques i/o privades ja sol·licitades i les subvencions s'atorgaran per ordre cronològic de presentació de sol·licituds.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook