La pastisseria manresana El Cigne ha estat distingida com la millor pastisseria de la Catalunya Central en la segona edició dels premis Fava d'Or de Cacau que atorga l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts en el marc de la quarta Mostra Internacional de Pastisseria que ha organitzat el municipi. En el conjunt del guardó, els tres premis més destacats van ser per a la barcelonina Escribà (tradició viva), la Santacreu de Viladecans (innovació) i la mataronina Uñó (dolç singular).

La Mostra té com a objectiu donar valor a l'activitat professional del sector pastisser entre el públic general i els seus guardons reconeixen als millors establiments de Catalunya a través d'un procés de selecció realitzat per personal expert. El jurat estava compost per professors de pastisseria, periodistes de gastronomia i pastissers que no disposen de pastisseria en propietat perquè exerceixen el seu ofici en restaurants o acadèmies. L'equip de jutges el va liderar Marc Balaguer, campió de pastisseria d'Espanya en 2015 i subcampió del món de gelateria 2018, i Josep Sucarrats, director de la revista ´Cuina'.