Supercoop obrirà de dilluns a dijous de 9 a 19h, els divendres de 9 a 21h i els dissabtes de 9 a 14h. Un horari molt més intens que el que permet l'ordenança municipal als paradistes del mercat de Puigmercadal, que ara estudien demanar poder obrir en el mateix horari que el supermercatper beneficiar-se de la circulació de nous compradors d'un establiment que neix amb 720 associats.

Tradicionalment, els mercats d'arreu només han obert els matins, amb alguna excepció a la tarda (el Puigmercadal obre els divendres fins a les 20h). Però Barcelona ha anat impulsant l'allargament d'aquest horari als seus mercats i la mesura està esdevenint tendència. Si els paradistes decideixen demanar més hores d'obertura, el ple municipal haurà de decidir si modifica l'ordenança per donar-hi el sí.

El mercat de Puigmercadal, la gestió del qual va tornar a l'Ajuntament el 2016, té ara vint-i-cinc locals, dels quals vint estan ocupats. La regeneració de l'espai (amb la instal·lació d'un bar i la imminent de Supercoop) està fent efecte, i en un any s'hi han instal·lat quatre nous negocis. El mes de gener s'hi va afegir l'últim: la pastisseria Bandarra, que regenta Maria Dedeu, molt contenta amb el trasllat de negoci des de l'Abat Oliba. «Estic venent el 70% més», afirma.