Pastas Gallo té previst traslladar la producció de pasta seca de la seva fàbrica de Granollers (Vallès Oriental) al seu centre ubicat a El Carpio (Còrdova), un canvi que s'emmarca dins del procés "d'especialització industrial" que està duent a terme la companyia.

D'acord amb les dades facilitades pel grup, dels 169 treballadors de la fàbrica de Granollers, l'operació afecta a 37 empleats als quals se'ls proposarà el trasllat.

Així ho ha explicat aquest dilluns a Efeagro un portaveu de l'empresa, que ha detallat que l'objectiu d'aquest pla és que cada centre productiu es dediqui a una part específica de tot el catàleg que ofereix.

D'aquesta forma, la seva fàbrica del Carpio concentrarà tota la producció de pasta seca, mentre que Granollers es quedarà amb pasta fresca i plaques.

També situades a la província de Barcelona, la planta d'Esparraguera (Baix Llobregat) se centrarà en la fabricació de referències sense gluten i la de Sant Vicenç dels Horts -adquirida a l'agost a través de la compra de la marca Ta-Tung- estarà dedicada a plats orientals.

Aquesta mesura -i les condicions en què es realitza- ja s'està negociant amb els sindicats, segons aquestes mateixes fonts.

Pasta Gallo està controlada pel fons d'inversió Proa Capital des de 2019.