Energia verda responsable amb el medi ambient, àmplia oferta de plans, preus econòmics sense permanències i atenció personalitzada. Són alguns dels avantatges que ofereix BonpreuEsclat Energia, la nova comercialitzadora d'energia que fa arribar electricitat a llars i empreses.

El grup Bon Preu ha entrat al mercat de l'electricitat amb la comercialització d'energia 100% verda, generada a partir de fonts d'energia renovables: hidràulica, eòlica o solar. Amb aquest nou projecte, Bon Preu és present en el dia a dia del client, no només de l'alimentació i de les benzineres, sinó també de l'energia domèstica, amb l'objectiu de posar a l'abast dels clients una sèrie de productes i serveis essencials de consum quotidià.

BonpreuEsclat Energia és una companyia propera, àgil i transparent.

Dedicats a l'atenció al client. Amb amabilitat, empatia, rapidesa, agilitat i fent que el client se senti còmode i escoltat en tot moment.

Posar les coses fàcils. BonpreuEsclat Energia vol ser una aliat per ajudar el client amb tot allò que necessiti i facilitar-li al màxim les coses.

Proximitat i transparència. L'empresa aposta per estar sempre al costat del client amb una atenció propera, personalitzada i informant de forma clara i transparent.

Defensa de la llibertat. Els plans de BonpreuEsclat Energia no tenen permanències. N'hi ha sis de diferents per escollir el que millor s'adapti a cada necessitat.

Energia al millor preu. La comercialitzadora ofereix energia elèctrica sostenible d'origen verd al preu mínim perquè el client no pagui de més.

L'energia verda prové de fonts d'energia natural, no contaminants i renovables. Com s'obté? Energia del vent: els molins i els aerogeneradors permeten aprofitar la força del vent per obtenir electricitat. Energia del sol: les plaques fotovoltaiques, gràcies a les cèl·lules fotoelèctriques, absorbeixen l'energia del sol i la transformen en electricitat. Energia de l'aigua: l'energia elèctrica generada gràcies a les centrals hidroelèctriques representa el 12,4% de la producció a Catalunya. Geotèrmia: aprofita la calor interna de la terra. A Catalunya ja hi ha més de 660 instal·lacions geotèrmiques superficials.