02 de març de 2021
02.03.2021
Regió7

L'Associació Polígons dels Plans aposta per l'energia renovable

L'entitat de Vilanova del Camí s'uneix a un projecte de desenvolupament de comunitats energètiques locals

01.03.2021 | 21:04
Plaques solars instal·lades en naus industrials

L'Associació Polígons dels Plans de Vilanova del Camí ha presentat un document d'adhesió a la convocatòria MITECO del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic per al desenvolupament de comunitats energètiques locals. L'associació s'ha unit a un projecte tractor guiat per Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) i l'empresa d'energia solar Powen, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la corporació multinacional Suez, que gestiona projectes d'aigua, de residus i energia.

Així mateix, per tal d'explorar totes les vies de finançament actives, l'Associació Polígons dels Plans de Vilanova del Camí està pendent de les ajudes dels Fons Europeus Next Generation en projectes de sostenibilitat perquè pot ser una oportunitat única dins del compromís de millora de les plataformes PAE i per fomentar les energies netes, alhora que les empreses poden obtenir un important estalvi.

Cal destacar que el projecte també té el suport dels sis municipis que formen part de l'associació, Vilanova del Camí, Òdena, la Pobla de Claramunt, Santa Margarida de Montbui, Castellolí i Jorba.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit