06 de març de 2021
06.03.2021
Regió7

La Generalitat activa una nova línia d'ajuts per a les grans superfícies

Els establiments, tancats entre el 7 de gener i el 28 de febrer, rebran un pagament únic d'entre 5.000 i 7.000 euros

05.03.2021 | 22:02
La Generalitat activa una nova línia d'ajuts per a les grans superfícies

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament d'Empresa i Coneixement, ha activat una nova línia d'ajuts de 10 milions d'euros per a negocis ubicats en centres comercials i establiments de més de 400 metres quadrats. Segons va informar ahir, les subvencions van adreçades als establiments que van romandre tancats entre el 7 de gener i el 28 de febrer arran de la pandèmia. En concret, els comerços de productes no essencials de més de 400 metres quadrats i aquells ubicats en centres, recintes i galeries comercials rebran un pagament únic de 5.000 euros, mentre que els bars, restaurants i cafeteries de centres comercials percebran una ajuda de 7.000 euros.

Aquesta nova línia pretén reforçar la que es va obrir el mes de gener passat, que va atorgar una ajuda de 8.500 euros als negocis tancats durant la tercera onada, del 7 de gener al 21 de febrer.

A diferència de la convocatòria anterior, les ajudes activades ara estableixen ajuts específics per als establiments de restauració situats en centres comercials. Les bases per rebre les subvencions ja s'han publicat al DOGC i s'obriran en els pròxims dies, segons el Departament d'Empresa. Per poder optar a les ajudes, les empreses hauran de presentar una sol·licitud telemàtica a través del Canal Empresa, omplint un formulari on caldrà fer una declaració responsable acreditant que es compleixen els requisits previstos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook