08 de març de 2021
08.03.2021
Regió7

El KFC de Manresa ja té data d'obertura

La cadena de menjar ràpid especialitzada en pollastre obrirà portes als Trullols aquest mes de març

08.03.2021 | 11:53
El nou establiment de KFC a Manresa ja està pràcticament enllestit

El nou Kentucky Fried Chicken (KFC) de Manresa ja té data d'obertura. Serà el 15 de març, segons anuncia la pròpia cadena en un cartell penjat a la porta del restaurant que, com ja va avançar Regió7, s'ha construït al pàrquing del Carrerfour, al polígon dels Trullols.

El desembre passat, la cadena va començar a buscar el personal que ha de fer funcionar el KFC de Manresa i no ha estat fins ara que s'ha donat a conèixer la data de la inauguració. Des de fa dies, l'estructura exterior del local ja està acabada i tots els reclams publicitaris ja són a lloc.

El local de KFC ampliarà encara més l'oferta de restauració d'aquest sector de Manresa, on ja hi ha un Viena, un McDonalds (que també té un local a l'avinguda Universitària), un Farolillo (que té la seu originària al carrer d'Àngel Guimerà), un Foster's Hollywood, un Burger King i un Pans & Company, entre d'altres.

KFC va néixer fa més de 75 anys als Estats Units amb un primer establiment on el seu fundador, Harland David Sanders, va començar a vendre les seves famoses tires de pollastre. Actualment, la companyia té més de 24.000 restaurants repartits entre 145 països d'arreu del món. En el cas de la capital del Bages serà la primera vegada que s'hi instal·la.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit