Manresa comptarà des d'aquest dijous, 11 de març, amb una nova benzinera. La nova estació de servei, de la marca GMOil, s'ha construït dins del recinte del nou GMcash-Gros Mercat de la capital del Bages, que la companyia GM Food va inaugurar dimecres de la setmana passada al carrer Sallent.

La nova GMOil Manresa ha suposat una inversió de 468.000 €, segons ha pogut saber Regió7 i estarà oberta les 24 hores. Comptarà amb dos sortidors i dos tipus de carburant: gasoil i gasolina sense plom 95, a més d'Adblue, un sistema de depuració de gasos per a motors dièsel.

Les benzineres GMOil estan obertes a tothom i ofereixen un 2% de descompte especial per als clients dels centres GMcash-Gros Mercat. El pagament es realitza directament en el sortidor i no cal entrar a l'establiment ni requereix realitzar cap tràmit previ. Segons la companyia, GMOil són "centres autoservei amb carburant de gran qualitat a preus competitius, que compleixen amb les especificacions de qualitat de les directives europees. El combustible està microfiltrat, aconseguint un major rendiment del motor i reducció del consum".

Amb aquesta nova obertura, GM Food té ja 20 benzineres a tot l'Estat repartides en diferents centres Gros Mercat: 8 a Catalunya (Blanes, Girona, Manresa, Mataró, Montcada, Reus, Tarragona i Vic), 2 a Canàries, 2 a la Comunitat Valenciana, 2 a Múrcia, 1 a Andalusia, 1 a Balears, 1 a Castella la Manxa, 1 a Castella i Lleó, 1 a la Rioja i 1 a Euskadi.