La junta directiva de Pimec, reunida ahir a la tarda telemàticament i per primera vegada en aquest nou mandat, va reelegir Esteve Pintó com a president de Pimec Catalunya Central. L'empresari, conseller delegat del grup Aquacenter, ocupa el càrrec al capdavant de la territorial des del 2011 i afronta aquesta nova etapa de l'entitat amb la voluntat de «fer que Pimec segueixi sent un referent per a les pimes i els autònoms del territori» i continuï creixent i consolidant-se a la Catalunya Central a través de l'activisme empresarial.

D'altra banda, va destacar que la patronal intensificarà la seva presència a totes les comarques del territori, amb l'increment d'empresaris representatius de cada comarca a la Comissió Executiva «per poder oferir més proximitat a les empreses». Així mateix, Pintó va afegir que es treballarà per incrementar les relacions amb les diferents institucions de tot el territori amb l'objectiu d'incentivar més col·laboracions publicoprivades, per dissenyar estratègies de creixement de les diferents comarques, que reverteixin en el teixit empresarial. Finalment, va dir que Pimec Catalunya Central vol «prioritzar l'atenció als sectors més afectats per la crisi sanitària i ajudar-los a millorar la seva competitivitat».

Les eleccions van tenir lloc el23 de febrer, i a la seu de Manresa la candidatura continuista, encapçañlad a per Antoni Cañete, va recollir 170 vots dels 240 emesos.