La tecnològica nord-americana Cisco, dedicada principalment a la fabricació, venda, manteniment i consultoria d'equips de telecomunicacions, ha decidit no participar de manera presencial al Mobile World Congress (MWC) de Barcelona per la «persistent preocupació» del coronavirus, de manera que continua el degoteig de cancel·lacions per assistir físicament a l'esdeveniment de la capital catalana.

La companyia va lamentar ahir «profundament» en un comunicat no poder participar «en persona» en aquest esdeveniment com estava previst, sense oferir més detalls sobre aquesta decisió. «Creiem que és la decisió correcta a causa de les actuals circumstàncies», va argumentar.

La baixa de Cisco se suma a les que s'han anat registrant els darrers dies de British Telecom (BT), Facebook, Oracle, Sony, Ericsson i Nokia. El degoteig va començar l'endemà que la patronal GSMA, organitzadora del Mobile presentés el protocol per participar en la fira, que es manté sense cap canvi fins ara.

Mentre aquests anuncis de cancel·lacions es van succeint, l'organització va desvelar una confirmació, la de TelcoDR, especialista en el núvol públic, que participarà en l'esdeveniment com un dels expositors més grans pel que fa superfície.