L'Ajuntament de Manresa engega una campanya per promocionar els atractius turístics i la restauració de la ciutat. L'acció té la col·laboració de la Fundació Turisme i Fires de Manresa, el Gremi d'Hostaleria i Turisme del Bages i la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa.

L'objectiu de la campanya es repartir 700 vals de descompte per a bars i restaurants de Manresa entre els visitants que comprin una entrada per al Centre d'Interpretació del Carrer del Balç, al Museu de la Tècnica, a la basílica de la Seu o en qualsevol de les visites guiades que ofereix l'Oficina de Turisme.

Els vals, que estaran numerats i inclouran un codi QR amb la llista dels restauradors adherits a la campanya, seran de 5 euros per persona i es podran recollir a l'Oficina de Turisme. S'entregaran directament amb la compra de l'entrada. Es repartiran del 16 d'abril al 31 d'agost i la data de caducitat és el 12 de setembre. Els restaurants adherits a la campanya també es podran consultar a l'Oficina de Turisme (plaça Major, 10) i a la web de manresaturisme.cat. Caldrà bescanviar el val íntegrament en un sol establiment i fer una consumició mínima de 10 euros.

L'acció s'emmarca dins la campanya «Comerç Viu, Carrers Vius», que dona continuïtat al sorteig de vals de descompte en l'àmbit del comerç per part de la Unió de Botiguers i en el marc del pla de reconstrucció. Està impulsada per la Regidoria d'Indústria, Comerç i Activitats Comerç .