FCC va registrar un benefici net de 139 milions d'euros durant el primer trimestre, gairebé cinc vegades més respecte al mateix període de l'any passat, quan els guanys van ser de 28,1 milions d'euros. El fort creixement registrat aquests últims tres mesos es deu al bon comportament dels tipus de canvi i a la venda de diverses concessions d'infraestructures de transport pactades l'any passat, segons ha informat l'empresa a través d'un comunicat remès aquest dimecres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Per altra banda, els ingressos d'FCC entre gener i març van incrementar-se un 2,1% en termes interanuals, fins als 1.516,8 MEUR.

Malgrat la pandèmia, l'empresa destaca que "la vigilància dels costos i les despeses" durant l'últim exercici ha permès situar el resultat brut d'explotació (ebitda) del primer trimestre en els 254,5 MEUR, un 16,5% més en comparació a l'any passat.

Pel que fa al deute financer, aquest es va situar en els 2.613,7 MEUR al tancament del març, un 6,6% per sota el mateix període de l'any passat. Alhora, el patrimoni net va incrementar-se fins als 3.061,4 MEUR gràcies a l'increment del benefici net.