La regidoria del Centre Històric de l’Ajuntament de Manresa ha engegat l’onzena campanya «Compra i Descobreix Catalunya». La iniciativa té per objectiu la promoció del petit comerç i del turisme local i de proximitat i està emmarcada dins un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat i de les diputacions de Barcelona, Lleida i Tarragona.

Durant tot el mes de juny, hi participaran més de 2.000 comerços i una trentena d’associacions de comerciants dels 32 municipis organitzadors.

Les persones que comprin als comerços adherits obtindran, per cada compra, una butlleta per participar en el sorteig d’estades i experiències a la trentena de nuclis impulsors. Els guanyadors podran gaudir de visites guiades i teatralitzades, dinars, tastos, nits d’hotel i participar en fires locals, entre altres. A Manresa la campanya s’allargarà durant tot el juny. Els guanyadors podran gaudir de visites guiades i teatralitzades, dinars, tastos, nits d’hotel i participar en fires locals, entre altres.

A principis de juliol, se sortejaran les 33 experiències a cadascun dels 32 municipis valorats en 3.230,91euros. Entre tots els membres de la Xarxa es repartiran 103.389 euros en 1.056 experiències per a dues persones que seran vàlides fins al desembre d’enguany.