BBVA ha incorporat nous directors en l’àrea de Banca Comercial a Catalunya, liderada pel Director Territorial, José Ballester. Les noves incorporacions a l’àrea són: Robert Figuera la Direcció de Zona de la Catalunya Central, Andrés Cabello a la de Lleida, Sandra Morales a la corresponent de Tarragona i David Meavilla a la de Girona.

El nou responsable al territori central, Robert Figuera, és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Lleida i Màster en Direcció Financera per la Universitat Pompeu Fabra. Figuera ha complementat la seva formació financera amb programes de Desenvolupament Directiu a ESADE i a l’IESE Business School.

El nou director de BBVA a les Comarques Centrals ha desenvolupat pràcticament tota la seva carrera professional a BBVA. Té una trajectòria de més de quinze anys a l’entitat, des que es va incorporar el 2006 a Caixa Manresa com a director d’oficina d’empreses.

Des de llavors ha assumit diversos càrrecs de direcció a la xarxa comercial. A la zona de la Catalunya Central, en concret a Igualada, va ser director del Centre de Banca de Clients (que donen un servei més especialitzat, així com complementen altres oficines) fins al 2016. Finalment, en la darrera etapa, ha estat director del Centre de Banca de Clients de Lleida, des d’on passa actualment a liderar la direcció BBVA a la Catalunya Central, ubicada al Passeig de Pere III de la capital del Bages.