ACEB Suma, la comissió d’empresàries i directives de l’associació, se celebrarà el 23 de setembre al Museu de la Colònia Vidal amb la presència de l’empresària i cofundadora de Womanthon Núria Soler, que es farà càrrec de la ponència. Les inscripcions per participar a l’acte encara estan obertes.

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) vol acostar el lideratge en femení a tots els racons de la comarca. Per això, cada any la comissió d’empresàries i directives de l’ACEB organitza una trobada anual amb una ponència relacionada amb l’emprenedoria i el món empresarial des de la perspectiva femenina com a eix principal. L’acte, també servirà de tancament de les activitats fetes el darrer curs, així com per donar el tret de sortida a l’eix de treball per als propers mesos. També es posaran en valor les propostes enfocades a la promoció de la igualtat i la participació de les dones en els diferents àmbits vitals però en especial al món econòmic.

La trobada s’iniciarà amb una benvinguda de tots els assistents i es procedirà amb la ponència «El punt de partida del teu Lideratge» per part de Núria Soler, empresària, exdirectiva i cofundadora de Womanthon. La xerrada tindrà una durada de 30 minuts i es reflexionarà sobre com posar en pràctica el lideratge en el marc empresarial.  Un cop finalitzada la ponència, s’oferirà una zona de networking i un petit refrigeri per amenitzar la cloenda de l’acte.