L’empresa bagenca Masats ha culminat la instal·lació de les seves portes d’andana PSD a la línia 11 de Metro de Barcelona. L’estació de Trinitat Nova de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha estat ampliada i equipada amb portes d’andana d’última generació de la bagenca per tal de permetre la circulació automàtica dels trens a tota la línia, segons explica l’empresa a Regió7.

Les portes PSD de Masats incorporen diferents sistemes que aporten la màxima seguretat als passatgers i milloren la rapidesa d’embarcament gràcies a un sistema d’il·luminació, assegura masats. La instal·lació està formada per dues façanes a tots dos costats de l’andana que inclouen 16 mòduls de portes automàtiques que s’obren simultàniament amb les del tren, així com portes batents manuals i panells fixos. La instal·lació d’aquestes portes d’andana, que tenen un disseny avantguardista, també millora la qualitat de l’aire i la climatització de l’estació.

L’empresa constructora Rubau s’ha encarregat de les obres de l’estació. Els mòduls autoportants de Masats es poden instal·lar ràpidament i això ha permès fer el muntatge de les portes d’andana i els sistemes electrònics de control durant el mes d’agost perquè puguin entrar en funcionament aquest mes de setembre.

Masats ja està treballant en el subministrament de les portes de quinze trens elèctrics per a les línies del metro del Vallès.