Clínica Corachan de Barcelona ha estat guardonada amb els premis BSH-Best Spanish Hospitals Awards al millor hospital en gestió clínica global i per la seva excel·lència en processos de l’aparell circulatori i respiratori, en la tercera edició d’aquests premis que reconeixen l’eficiència i qualitat assistencial d’hospitals públics i privats de tot Espanya.

És el segon any consecutiu que el centre rep el guardó al millor hospital en gestió clínica, i es consolida com un dels millors hospitals d’Espanya. A més, ha quedat finalista en les categories diagnòstiques de malalties infeccioses, maternoinfantil, ginecologia i indicadors globals.

Aquests guardons posen en valor el compromís i dedicació dels professionals de Clínica Corachan per oferir la millor qualitat i atenció hospitalària als pacients i distingeixen el centre com un dels hospitals més eficients i millor valorats del país.

En aquesta edició, els Premis BSH han congregat 122 hospitals, 65 de públics i els 57 restants privats. Estan organitzats per les consultores Higia Benchmarking i Asho amb l’objectiu d’optimitzar la gestió sanitària per a la millora contínua d’hospitals d’aguts espanyols a través de més de 250 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial.

Fundada el 1921, Clínica Corachan és un dels centres sanitaris privats més prestigiosos de Catalunya, que conjumina tradició i modernitat, cosa que garanteix la màxima excel·lència assistencial i un tracte personalitzat. El centre, equipat amb un bloc quirúrgic d’última generació, un servei d’urgències, 150 habitacions de màxim confort i un departament de diagnòstic per la imatge d’alta gamma pioner a Europa, ocupa una superfície total de 42.000 m² on treballen directament o indirectament més de 1.200 professionals i col·laboradors. Disposa de totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques i d’un quadre de professionals de prestigi coordinats i orientats a oferir al pacient la millor assistència mèdica de forma personalitzada.

Corachan manté acords de col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Central de Catalunya-UdV, en matèria de docència, formació i la transferència de coneixement en ciències de la salut.