Vueling reforçarà les freqüències amb l'objectiu de recuperar, per la temporada d'estiu, les xifres del 2019. L'aerolínia ha posat a la venda més de 320 rutes, de les quals 220 són d'àmbit internacional. Destaquen les noves connexions entre Londres Gatwick i Màlaga, Sevilla, Menorca, Granada i la Corunya, les dues últimes noves connexions per a l'aeroport londinenc. A nivell estatal, amb origen i destinació Espanya, la companyia manté la recuperació amb nivells d'activitat prepandèmia, operant fins a 100 rutes.

L'aerolínia ha presentat aquest dimecres la campanya, que arrencarà el 26 de març i es perllongarà fins al 29 d'octubre. Segons ha anunciat la companyia, s'han programat fins a 120 destinacions en més de 30 països, reforçant les freqüències respecte a 2021 i aconseguint uns nivells similars al de 2019.

En la programació d'aquest estiu de Vueling destaca l'impuls als aeroports de Londres Gatwick com en el de París Orly. A Londres Gatwick pràcticament es duplicarà l'oferta respecte a l'estiu de 2019. Concretament, l'aerolínia ha programat 12 rutes directes des de l'aeroport londinenc.

Vueling també mantindrà l'aposta en la resta dels aeroports britànics, amb les cinc noves rutes des del Regne Unit a París Orly que va inaugurar al novembre, i fins a 24 connexions a destins a Espanya, Itàlia i França. També mantindrà els enllaços directes entre París i Newcastle, Birmingham, Edimburg, Glasgow i Cardiff.

A França, concretament en l'aeroport París Orly, Vueling ha ampliat significativament la seva capacitat respecte a 2019 gràcies a la franja de reserva de temps aconseguida. L'aerolínia té previst operar aquest estiu 50 rutes, un gran creixement respecte a les 11 de l'estiu de 2019. Destaquen dues connexions inèdites que enllaçaran París Orly amb Kíev (Ucraïna) i l'illa de la Palma (Canàries).

Pel que fa a la resta de mercats internacionals, Vueling té previst operar més de 220 connexions aquest estiu, mantenint la seva presència en mercats tradicionals com Itàlia i Holanda. En aquest últim país destaca el nou enllaç entre Amsterdam i Copenhaguen.

Vueling ha programat per a les vacances de Setmana Santa  més del doble de rutes que el mateix període de l'any 2021. Concretament, l'aerolínia operarà 296 connexions, 92 domèstiques i 204 internacionals, i espera que sigui un punt d'inflexió en la recuperació turístic.

A l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, Vueling programarà per a la temporada d'estiu 100 rutes (25 domèstiques i 75 internacionals). De la resta d'Espanya destaquen les noves connexions entre Copenhaguen i Lanzarote, i Amsterdam amb Lanzarote, Gran Canària i Tenerife (Sud).