La Cambra de Comerç de Manresa farà el proper dia 2 de març una sessió informativa per a totes aquelles empreses que vulguin conèixer les oportunitats de negoci que ofereix el mercat mexicà. Es tracta d’una sessió prèvia a la missió empresarial a Mèxic que la Cambra manresana té programada per al proper mes de juny, dins del Pla d’Acció Internacional de les Cambres de Comerç de Catalunya (PAI’22) i que compta amb el suport d’ACCIÓ.

La jornada es farà en modalitat telemàtica i l’assistència és gratuïta prèvia inscripció al correu electrònic mrodriguez@cambramanresa.org. Hi participaran el responsable de Promoció Internacional de la Cambra de Comerç de Manresa, Marc Rodríguez, que farà la benvinguda i explicarà el funcionament i els objectius de la missió empresarial a Mèxic, i la directora de l’oficina d’ACCIÓ en aquest país, Gabriela Gándara, que explicarà les principals oportunitats de negoci que ofereix Mèxic per a les empreses catalanes.

La missió a Mèxic és oberta a empreses de tot Catalunya i està especialment adreçada als sectors de l’alimentació, la salut i els serveis sanitaris, els vins, caves i begudes, el sector retail, el de transformació digital i l’automoció.