Regió7

Regió7

Aragonès inaugura el nou espai d’innovació d'Avinent

El president visita l'ampliació que el grup empresarial ha fet a la seva planta del polígon de Santa Anna

Aragonès i altres autoritats durant la visita a Avinent Maria Agut

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha inaugurat aquest dimecres al migdia la nova planta del grup Avinent al polígon Santa Anna de Santpedor en una visita que aplega mig centenar de personalitats del territori entre polítics i representats del teixit social i econòmic. Aragonès ha fet un recorregut pels futuristes espais de la nova instal·lació on es fabriquen productes d'una elevada tecnologia i precisió per a la salut es distribueixen arreu del món.

Aragonès, rebut a les noves instal·lacions d'Avinent MARIA AGUT

Avinent Hub, el nou centre de producció del grup Avinent, ha suposat una inversió de 10 milions d’euros en quatre anys, i vol ser «el reflex de l’ambició, la modernitat i l’esperit tecnològic» de la firma amb seu a Santpedor. Aquesta ampliació té per objectiu assegurar la capacitat futura de creixement empresarial i passar dels 35 milions d’euros facturats en el darrer any als 50 milions l’any 2025, a més de passar de 300 a 350 treballadors.

Façana del nou edifici d’Avinent | JORDI PLAY

La seu d’Avinent Hub, que suma 8.000 metres quadrats als 20.000 ja existents, concentra tota l’activitat de la divisió mèdica del grup i està repartit en quatre plantes.

El grup Avinent comprèn avui cinc línies de negoci: Vilardell Purtí, Avinent Implant System, Avinent Cad Cam, Avinent CMF i Avin ent Orthodontics.

Compartir l'article

stats