La manresana Paula Terra, que ha estat tres cops finalista en concursos a escala internacional i d’àmbit local, inicia ara una campanya de Crowdfunding a Kickstarter amb el projecte de Köllen Design, que engloba diferents productes dissenyats per ella, per buscar finançament i fer realitat el projecte de Köllen Loop, un penjador modular i interactiu que s’adapta a les necessitats de l’usuari. La dissenyadora té la intenció de fer-ne una producció a gran escala.

Terra ha quedat finalista en la categoria de professionals al concurs d’àmbit mundial EC-Idea Design Awards amb el penjador Köllen Loop i una taula humificadora que gestiona la qualitat de l’aire. Al concurs s’hi han presentat 2.860 projectes de participants de 50 països, entre els quals han estat seleccionats 129 projectes, 2 dels quals de la manresana. La cerimònia de premis tindrà lloc a Austràlia al desembre, i el producte s’exposarà del 7 al 27 de gener a Kerry Packr Civic Gallery d’Austràlia.

També ha quedat finalista al Concurs Disseny en Fusta Jordi Amat amb el projecte Köllen Loop, un concurs en què ha obtingut guardó en tres edicions. La cerimònia d’entrega de premis tindrà lloc divendres, dia 20, a les 21h, a la seu Central del Cecot, a Terrassa.