La fira de l’ExpoBages al centre de Manresa afectarà la mobilitat al Passeig Pere III, des de la plaça 11 de Setembre fins a la Muralla Sant Domènec.

Des de demà dissabte a les 6 h fins diumenge a les 22 h, quedarà tallat el trànsit de vehicles a:

Passeig Pere III i Plaça Espanya. No es podrà circular des de la plaça 11 de Setembre fins al carrer Guimerà, costat dret (costat carrer Primer de Maig, Institut Lluís de Peguera, Correus, carrer Soler i March... ).

Passeig Pere III. Tall del trànsit des del carrer Guimerà a Muralla Sant Domènec, ambdós costats.

Carrer Guimerà. La circulació es prohibirà entre el carrer Carrió i el Passeig Pere III.

Carrer Primer de Maig. Es mantindrà l’accés al pàrquing Balsena des de la rotonda del carrer Carrasco i Formiguera.

Carrer Soler i March. Es mantindrà l’accés i sortida del carrer Maurici Serrahima des del carrer Dr. Esteve.

El trànsit es desviarà per rutes alternatives. Els vehicles que circulin pel Passeig de Pere III a l’alçada de plaça 11 de Setembre i en direcció a la plaça Espanya i al carrer Guimerà es desviaran pel Passeig Pere III, cantó esquerre (costat de l’edifici dels sindicats, carrer Canyelles, Pàrquing La Farola, carrer Guimerà, carrer Circumval·lació). L’accés de vehicles al Passeig Pere III costat esquerra es realitzarà des de la plaça 11 de setembre, ja que s’invertirà el sentit de la circulació del lateral del passeig, entre les places 11 de setembre i Espanya.

Els usuaris dels guals situats dins la zona de restricció de trànsit, tant dissabte com diumenge hauran de sortir abans de les 9h i podran tornar a accedir-hi a partir de les 22 h (de 9h a 22h no es podrà entrar ni sortir dels garatges afectats).

Els usuaris dels guals del primer tram del Passeig Pere III, al costat de l’edifici del Casino podran accedir per carrer Arquitecte Oms.

Els usuaris dels guals de carrer 1er de Maig podran accedir i sortir per la rotonda de carrer Carrasco i Formiguera.

Transport públic

El servei Bus Manresa de transport públic urbà és veurà afectat pels desviaments de trànsit establerts. Es reforçaran els horaris del servei de transport públic i el bitllet senzill valdrà 1 euro. Les afectacions i els reforços del servei es poden consultar a web www.manresabus.com o al telèfon 93 875.71.50.

Els serveis de transport públic interurbà modificaran els seus recorreguts d’acord amb els talls de trànsit establerts. La parada dels busos interurbans de la plaça Espanya quedarà anul·lada dissabte i diumenge. Les afectacions dels serveis es poden consultar trucant al telèfon 93 874 68 00 (Estació d’autobusos).

D’altra banda, a partir d’avui, divendres, s’habilitaran àrees de recollida de residus al Passeig Pere III, números 44-46, 52-54, i 64. A la plaça Espanya, al costat de la parada de transport públic interurbà. També al carrer Aragó, al costat de l’estació Baixador, de FGC. I al Carrasco i Formiguera, número 2-4.