Un home de 23 anys ha mort aquest dissabte a Madrid al quedar atrapat després de bolcar el dúmper d’obra o bolquet que conduïa mentre treballava en una obra situada a l’altura del número 14 del carrer de Ferraz, al costat del Temple de Debod, al districte de Moncloa-Aravaca.

L’accident laboral ha tingut lloc cap a les 11.15 hores quan el jove operari conduïa un bolquet carregat de sorra amb què estava fent moviments de terra, ha bolcat i el jove ha quedat atrapat.

Obres d’una subestació elèctrica

Es tracta d’una subestació elèctrica que Iberdrola està construint al subsol, segons han indicat treballadors de l’obra.

Els bombers de l’Ajuntament de Madrid s’han desplaçat al lloc del succés per portar a terme el rescat, han aixecat la maquinària amb l’ajuda d’una retroexcavadora de l’obra i han alliberat el treballador, que des del primer moment estava en parada cardiorespiratòria.

Maniobres de reanimació

Els sanitaris del Samur-Protecció Civil li han practicat maniobres de reanimació cardiopulmonar durant més de trenta minuts sense èxit i han confirmat la mort.

El treballador havia patit un traumatisme cranioencefàlic sever, toràcic, abdominal i ortopèdic.

Una psicòloga del Samur-Protecció ha donat assistència als companys del mort que estaven treballant amb ell i han sigut testimonis dels fets.