Els clients de la nova botiga de Shein al Portal de l'Àngel de Barcelona han marxat decebuts després de la inauguració del local aquest dijous. Després de fer llargues cues des de primera hora del matí, les persones que han aconseguit accedir a la nova 'pop up store' no han pogut comprar cap peça de roba.

A diferència de l'anterior botiga física de la signatura de moda en línia, oberta fa unes setmanes a Madrid, aquesta vegada no es permetia la venda d'articles, sinó que només es podien veure i emprovar per després adquirir-los per internet, el canal de venda habitual de Shein.

De botiga a 'showroom'

Després de la gran acollida que va tenir la inauguració de la primera botiga de Shein a Espanya, amb l'obertura temporal d'un altre local a Barcelona podia presagiar-se un altre èxit rotund per a la companyia tèxtil xinesa. No obstant això, després de llargues cues, els clients que han aconseguit entrar a l'establiment s'han trobat amb una trista realitat: el que es donava per fet que seria una botiga era en realitat una 'showroom', és a dir, un espai on veure i provar peces, sense la possibilitat de comprar-les al moment.

Així com va passar amb la botiga de Shein a Madrid, el local de Barcelona romandrà obert per un temps limitat, concretament fins al 10 de juliol. El negoci, de més de mil metres quadrats, obre de dilluns a dissabte, de 10.00 a 22.00 hores, a més del diumenge de 12.00 a 20.00 hores.

Interior de la nova botiga de Shein a Barcelona El Periódico

Consolació per als clients

Encara que la decepció dels clients de Shein ha estat majúscula, alguns afortunats no han sortit del local amb les mans buides. Les primeres cent persones a arribar han rebut una bossa amb petits obsequis.

Així mateix, també s'han repartit cupons de descompte aplicables per a les compres en línia a Shein. Pel que fa a les peces exposades, aquestes comptaven amb un codi QR a l'etiqueta, el qual enllaçava directament amb l'anunci de l'article. Així doncs, aquesta era l'única manera que els usuaris tenien per a poder adquirir "al moment" les peces en les quals estiguessin interessats.