Atura’t un segon i pensa. Què somiaves ser de gran quan t’ho preguntaven a l'escola? I què responies amb entusiasme? Tanca els ulls i respon amb sinceritat. S'ha acomplert? Pots armar-te de valentia i trencar amb la teva rutina per començar a prendre les teves pròpies decisions i donar vida a un nou projecte, materialitzant la teva idea. Marcar-te tu els horaris, oblidar-te de començar cada matí en pilot automàtic a ritme de despertador. I cada dilluns pensar: “una altra setmana”. Una dinàmica imposada que hem acceptat com a nostra.

Potser és el moment per llançar-te i intentar-ho -per què no?-. Recorda, és millor penedir-te del que sí que has fet que del que no. Sortir del carril, emprendre el teu camí. Impulsar aquesta idea que fa mesos -o anys- que et ronda pel cap. Ser el teu propi cap, uau, quin vertigen! Descordar-te el cinturó de seguretat, abandonar el que donaves per fet per començar a construir els fonaments d'una cosa encara imaginària.

A priori sembla una muntanya inassolible de corbes serpentejants, però és un viatge més lleuger si Zurich Seguros t'acompanya en aquesta nova aventura. La plataforma digital Zurichempresas.es, especialitzada en assegurances per a pimes, comerços i autònoms, exercirà de salvavides oferint-te un servei ajustat a les teves necessitats, un vestit a mida per al teu projecte on trobar solucions àgils i un suport continu amb què llançar-te a allò desconegut, però sentint-te fora de perill.

Quin és el vostre estil a l'hora d'emprendre?

IMPULSIU

No sap quantes discussions acumula amb el seu cap. L'últim any ha passat d'organitzar els sopars d'empresa a esquivar els companys pel passadís. Ara li sembla que el carrega fins i tot la irregularitat amb què el seu veí de taula pica les tecles de l'ordinador. Un dilluns qualsevol salta pels aires i promet no tornar a treballar per a ningú.

FORMIGA

Treballar, treballar, treballar fins que arribi el dia en què obrir-se el seu propi camí. Aquest és el mantra. De mica en mica, euro a euro, any rere any. Després d'un creixement gradual treballant per als altres, disposa de la suma necessària per donar forma a aquest projecte que porta al cap més d'una dècada. Té el pla mil·limètricament estudiat i per fi arriba el dia.

ENTUSIASTA

Segurament no té tancat un ‘business plan’, ni la solidesa econòmica per endinsar-se en un nou projecte de tal magnitud. Però té el més important: entusiasme. No només l'amor mou el món, la passió pel que fas t'obre més portes que els zeros del compte corrent. Ho sap i sense pensar-s’hi, s’hi llença de ple.

SOCIAL

Davant d'una injustícia social, el seu subconscient reacciona fins a trobar una solució que ell mateix pugui dur a terme. Gairebé sense planejar-ho, el seu motor per canviar les coses ha pivotat fins i tot una idea rendible a llarg termini que li permet abandonar la feina i invertir el seu temps, la seva solidaritat i la seva energia en aquest projecte que canviarà el món.

Segur que t'identifiques amb algun, encara que tots tenen alguna cosa en comú: un cop saltes al buit les preguntes són infinites. Per facilitar aquest tràngol, Zurichempresas.es ha llançat un nou servei gratuït de consulta legal en què els clients podran resoldre els seus dubtes amb tan sols un clic amb advocats experts que respondran de forma immediata. Un servei ràpid i proper que donarà resposta a aquest mar de dubtes que inunda qualsevol emprenedor.