La setena jornada de vaga dels tripulants de cabina de la companyia de baix cost irlandesa Ryanair ha arrencat amb nou cancel·lacions i setze retards a l'aeroport del Prat, que de moment és el més afectat per l'aturada. En concret, s'han suspès els vols de primera hora d'anada i de tornada de Milà, Roma, Londres i Palma de Mallorca, a més d'un en destí a Vigo. En total, la mobilització ha causat 11 cancel·lacions i 51 retards als aeroports estatals. Els sindicats fan una crida a les administracions perquè intervinguin en el conflicte i obliguin Ryanair a complir la llei estatal i s'assegui a negociar el convenci col·lectiu.

Els treballadors estan convocats a anar a la vaga també demà i el 26, 27 i 28 de juliol, en les que seran les tres últimes jornades de vaga d'aquest mes.

@diari.regio7 Tot el que has de saber si et cancel•len un vol #estiu2022 #vacances2022 #noticiescatalunya #catalunyacheck #catalunyaturisme #ryanair #easyjet #avions #estiktokat #aprenambtiktok #regio7 ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show