Mahou San Miguel va tancar el 2020, l’any de la pandèmia, amb beneficis. El 2021 encara va ser millor: el grup més gran cerveser espanyol va aconseguir uns ingressos de 1.472 milions d’euros, un rècord en la història de la companyia, amb una alça del 17,5% davant el 2020 i un 5% més que el 2019 previ a la covid. Amb una plantilla de gairebé 3.900 treballadors, ara treu 30 ofertes d’ocupació.

L’empresa va xifrar en 262 milions d’euros el seu impacte econòmic a Catalunya al llarg del 2021. A més, va invertir sis milions d’euros per assegurar l’eficiència, competitivitat i òptim comportament ambiental de la seva fàbrica de Lleida. Mahou disposa de nou centres més d’elaboració de cervesa –vuit a Espanya i dos als Estats Units– i quatre brolladors d’aigua. Produeix més del 70% de la cervesa espanyola que es consumeix fora d’Espanya i és present a més de 70 països.

Compta amb més de 130 anys d’història que comencen amb el naixement de Mahou el 1890. El 2000, Mahou va adquirir San Miguel. El 2004, va comprar la marca canària Reina. El 2007, Cervezas Alhambra i el 2011 va diversificar el seu negoci incorporant Solán de Cabras. Des del 2019, és soci majoritari de les cerveseres artesanes nord-americanes Founders Brewing i Avery Brewing. 

Aquests són els 27 llocs de treball

De les 30 ofertes d’ocupació, 20 són a Madrid. Els càrrecs que demana la companyia són variats i tots són a la web de Mahou. L’empresa busca treballadors a temps parcial i indefinits: analistes d’intel·ligència de negoci, un gerent de màrqueting, així com un gestor financer i un responsable de traçabilitat. A més, vol incorporar experts en logística, en informació i administració i en control de gestió corporativa.

Les persones que estiguin interessades a optar a aquestes ofertes d’ocupació s’han d’inscriure a través de la borsa de treball de la companyia. A més, hi han d’adjuntar el seu currículum vitae.