CaixaBank ha concedit un total de 37,8 milions d'euros a les empreses del Bages durant els primers sis mesos de l'any. Aquesta xifra suposa un creixement del 114% respecte al mateix període de l'any anterior, segons xifres de l'empresa.

Aquest volum de crèdit, dirigit a petites, mitjanes i grans empreses de la comunitat, s' ha destinat, principalment, a injectar liquiditat i a finançar inversions per al creixement dels seus negocis. CaixaBank ofereix a les empreses, a més, diverses línies de finançament especialitzat, com el factoring, el confirming o el rènting, per garantir tant les necessitats de circulant de les empreses com les inversions a llarg termini.

Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, ha manifestat "la confiança de l'entitat financera en el teixit empresarial del Bages com a motor clau del creixement econòmic de Catalunya" i ha destacat que "el suport de CaixaBank al sector empresarial va molt més enllà de l'àmbit financer, oferint assessorament i acompanyament als empresaris en la gestió del seu dia a dia". Aquest suport de CaixaBank al teixit empresarial també s'articula a través de la gestió de l'accés als Fons Europeus per a la Recuperació (Next Generation EU).