Regió7

Regió7

Ametller Origen preveu obrir una nova botiga a la plaça de la Creu de Manresa

L’obertura, a finals d’any, comportarà el tancament de l’actual establiment de la plaça Bages

Local on s’obrirà la nova botiga d’Ametller Origen a la plaça de la Creu | OSCAR BAYONA

Ametller Origen té previst obrir a finals d’any una nova botiga al local de la plaça de Creu de Manresa que havia acollit un supermercat Dia. Segons el grup empresarial de distribució de productes alimentaris, el nou establiment, que disposa de 1.600 m2, serà «el més important d’Ametller Origen a la ciutat». Amb aquesta obertura, es té l’objectiu de «millorar l’experiència de compra del consumidor» i de convertir-se en «una referència en producte fresc i elaborat de qualitat a tota la comarca del Bages», asseguren fonts d’Ametller Origen .

L’oferta de la nova botiga inclourà producte fresc (hortalisses, verdures i fruita), l’activitat principal del Grup Ametller Origen, i productes secs, refrigerats i precuinats. A més, incorporarà un espai de peix, que serà a càrrec de l’empresa de congelats La Sirena, segons detallen les fonts d’Ametller Origen. També disposarà d’una secció de carnisseria al tall, de forn de pa i d’un córner de bacallà. I tindrà un pàrquing amb cinquanta places.

Així, amb la inauguració del nou establiment, el grup empresarial mantindrà la presència de tres botigues a la ciutat de Manresa, perquè l’obertura de la nova botiga de la plaça de la Creu comportarà el tancament de l’actual establiment de la plaça Bages, 13, especifiquen les fonts d’Ametller Origen. Aquesta botiga es va obrir el març del 2010 i va ser la primera del grup a la capital bagenca.

Els altres dos establiments són a la carretera de Vic, 15, i al Passeig, 80, que va obrir el 20 de desembre de l’any passat després d’un trasllat des del número 90 del mateix Passeig. A les comarques de la Catalunya central Ametller Origen té un total de vuit botigues, les tres de Manresa, i les de Sant Fruitós, Santpedor, Sant Joan de Vilatorrada, Capellades i Piera.

El Grup Ametller Origen està integrat per onze empreses, disposa de 94 punts de venda propis a Catalunya i d’un total de 1.650 treballadors. Té la seu a Santa Pere Molanta, municipi d’Olèrdola, a l’Alt Penedès.

Compartir l'article

stats