El celler Abadal organitza una una nova edició de la Gastro Week by Abadal. Del 17 al 31 d’octubre els restaurants que s’han adherit a la proposta oferiran menús especials i que han estat elaborats per a l’ocasió en maridatge amb vins Abadal.

Es tracta d’una oferta gastronòmica que en un comunicat el celler defineix «de qualitat, local, diversa i enriquidora, que busca exalçar el paper del vi com a element gastronòmic i potenciar-ne l’harmonia amb les diferents propostes culinàries dels restaurants de la zona».

En aquesta nova edició, que té la col·laboració del Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages, els restaurants participants són: Cal Lara, Cal Spaguetti, Can Ladis, Casa l’Agulla, Casa Pepe, Cau de l’Ateneu, Els Noguers, Golden, Gretta Gogó, Kursaal, La Barca, La Masia Germans Parareda, La Pineda, La Sala, Las Vegas, Mas de la Sala, Mirador de Montserrat, Raviolo, Restaurant Ramon, Seven 7, Sibar, Taverna d’en Mallol, Tempo i Turó de la Torre.

Les reserves ja es poden fer directament als restaurants. Al web www.abadal.net/gastroweek es pot trobar més informació i les propostes dels menús maridatge.

A més, aquest any participar en la proposta gastronòmica té premi: presentant al celler el tiquet del menú Gastro Week de 2 restaurants diferents, es podrà gaudir de 2 copes de vi i 2 tapetes al Wine Bar d’Abadal.