El CIO de Sant Joan de Vilatorrada organitza la segona edició de les Jornades d'Ocupació i Empresa, que se celebraran a Cal Gallifa els dies 25 , 26, i 28 d'octubre i els dies 2, 3 i 4 de novembre. Amb el títol "CioNEXT" es presenten unes jornades dirigides, al teixit empresarial, autònom i comercial del municipi, així com a persones inscrites al Servei Local d'Ocupació.

"CioNEXT" estarà estructurat en tres blocs diferents, que conduiran tres ponents: Josep Moulines, Laura Cespedosa i Víctor Küppers, que oferirà la conferència de cloenda. La primera sessió anirà a càrrec de Josep Moulines, que tractarà sobre l’empoderament dels equips de treball i quins beneficis reporta a les empreses. Es farà el dia 25 d'octubre a les 10.15 h. Laura Cespedosa oferirà els dies 26 i 28 d'octubre i 2 i 3 de novembre una formació on ensenyarà el mètode Maria Kondo per endreçar la vida professional.

El plat estrella d’aquesta segona edició de les jornades serà la conferència de cloenda amb Victor Küppers, un reconegut conferenciant a nivell internacional, especialitzat en temes com motivació, actitud, psicologia positiva o creixement personal. Sota el títol de "Tu Mejor Versión” posarà el punt i final a unes jornades que "pretenen ser més transversals que mai", segons afirma l'organització.

La reserva a qualsevol de les jornades es pot fer a través del web del ajuntament o bé trucant al número de telèfon 93.876.40.00 fins al dia 31 d'octubre.