El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix aquest mes de novembre diversos cursos gratuïts adreçats a persones emprenedores i empreses per millorar la seva formació i ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

Les propostes formatives previstes són «Coneix el teu client», el 2 de novembre de 9.30 h a 1330 h i presencial; «CEDEM Talent», del 14 al 23 de novembre i presencial; «El teu Social Media Plan en 5 passos», el 22 i el 29 de novembre de 10 h a 13 h i presencial, i «Requisits bàsics dels establiments comercials i de serveis», el 23 de novembre de 10 h a 11.30 h i presencial, que se sumen al cicle de formacions per a la indústria creativa que es va posar en marxa l’octubre passat i que també ofereix propostes aquest novembre.

També, «Decàleg de bones pràctiques per a sobreviure els primers anys de vida de l'empresa», que tindrà lloc el 8 i 15 de novembre de 9. 30 h a 13.30 h i en format presencial.

Durant aquest novembre, el CEDEM també ofereix formació específica per a persones emprenedores: «Comença a emprendre», una setmana en format presencial i l’altra on-line (alternativament), «El pla d'empresa on-line», «Avalua la teva idea empresarial on-line» i «Finançament i ajuts per a persones emprenedores on-line».

Tota la formació està subvencionada per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Manresa.