El Centre de Formació Pràctica (CFP) ha organitzat una jornada per donar a conèixer eines de fabricació intel·ligent aplicades al sector del mecanitzat adreçada a totes les empreses del territori que treballin en aquest àmbit. La jornada tindrà lloc el dimarts 15 de novembre, de 10 del matí a 1 del migdia, amb inscripció gratuïta. L’objectiu és presentar de manera pràctica diferents tecnologies de fàcil aplicació a les empreses.

La sessió tractarà sobre la digitalització del procés de producció de mecanitzat: la gestió del flux d'informació digital en cadascun dels punts de documentació de producció, la programació CAM, la preparació de les eines i la simulació del procés de mecanitzat al CFP. Amb tot això, es pretén anticipar les possibles errades reduint de forma molt significativa els temps inactius de preparació i les aturades de producció.

La jornada està organitzada conjuntament pel CFP i les empreses Hexagon i Zoller, que formen part del col·lectiu d’empreses col·laboradores del CFP. El suport d’aquestes empreses permet al CFP disposar dels equips i maquinària més innovadors, i així oferir la millor formació i serveis a les empreses i professionals del sector del metall de la Catalunya Central.