L’osonenca Tesem, de Torelló, rep el Guillem Catà en un acte a Vic

El lliurament del guardó dels enginyers industrials de la Catalunya central aplega un centenar de persones

Membres de Tesem, de Torelló, amb el premi Guillem Catà, i Salvador Arqué

Membres de Tesem, de Torelló, amb el premi Guillem Catà, i Salvador Arqué / EIC

Redacció

La Sala Sert de l’edifici El Sucre de Vic va acollir dijous l’acte de lliurament del 43è Premi Guillem Catà dels Enginyers Industrials de la Catalunya central. En l’edició d’enguany l’empresa guardonada ha estat l’osonenca Tesem, de Torelló, i el reconeixement ha estat dirigit concretament al seu equip tècnic pel desenvolupament d’un procés multitecnològic en el disseny i fabricació de productes personalitzats i d’alta qualitat, principalment pel sector de la perfumeria i la cosmètica.

L’encarregat de donar la benvinguda a l’acte va ser el president de la demarcació del Col·legi a la Catalunya central, Salvador Arqué, i seguidament el secretari del jurat, Joan Castella, va fer la lectura del veredicte. El mateix equip tècnic de l’empresa Tesem va recollir el premi, que va ser entregat per Salvador Arqué.

L’acte va reunir unes 100 persones i hi van assistir la delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol; l’alcalde de Torelló, Marçal Ortuño; el degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Narcís Armengol; presidents de les demarcacions i delegació dels Enginyers Industrials de Catalunya, representants de la Cambra de Comerç d’Osona i de la Mútua dels Enginyers i d’altres col·legis professionals.