La Nit Empresarial de Sant Fruitós de Bages reconeix la trajectòria d'empreses i comerços del municipi

El Teatre Casal Cultural va acollir dimarts al vespre la cinquena edició de la iniciativa

Premiats en la Nit empresarial de Sant Fruitós de Bages

Premiats en la Nit empresarial de Sant Fruitós de Bages / Aj. Sant Fruitós

Redacció

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va reconèixer dimarts al vespre la trajectòria d'empreses i comerços del municipi, en què va premiar les que han destacat per la seva solidaritat i responsabilitat social, el foment de la cultura i les tradicions, el foment dels valors de comerç de proximitat i trajectòria comercial, la innovació i desenvolupament i la projecció del territori.

Els primers guardons de la nit van distingir la trajectòria de les empreses i comerços implantats al municipi. En la trajectòria de 25 anys es va premiar Automatizaciones y Movimiento Industrial S.L. (AYMI), La Sirena Alimentación Congelada S.L.U. i Planxisteria Mecànica Sant Fruitós C.B.

L'empresa A. Raymond Tecniacero S.A.U. va ser reconeguda pels seus 50 anys d'activitat al municipi i Unió Integral Alimentària S. A. (Casa Tió) i la Cooperativa La Agrícola van recollir el reconeixement pels seus 106 i 129 anys de trajectòria respectivament.

També es va distingir les empreses TRS Perruquers i Wedoit Engineering S.L.U. per la seva consolidació després de 5 anys d'implantació.

Posteriorment, van arribar els guardons en les diferents categories. El premi a la solidaritat i responsabilitat social va ser per a The Cyclery S.L. i Boixadós Envasos Metàl·lics. Elena Vers Estudi de Pilates i Ingimec Ingenieria S.L van ser premiades per la seva innovació i desenvolupament. Les empreses Navidecor i Tecnologias Aplicadas del Maíz S.L. van obtenir el guardó pel foment de la cultura i les tradicions i el premi al foment dels valors de comerç de proximitat va ser al forn Fet de Farina. Finalment, l'Agropecuaria Catalana SCCL i l'habitatge turístic Cal Bosquet van obtenir el guardó a la promoció i projecció del territori.

En l’acte també es va reconèixer la trajectòria comercial de santfruitosencs i santfruitosenques que han suposat un actiu pel seu arrelament al municipi. Els guardonats van ser Antoni Masana, de Sarauto, Antònia Moya Medina, de Foto Isidre, Joan Martínez, de Fundición Martínez i Roser Ferrer de Llibreria Ferrer.

Finalment, durant la gala es va fer un reconeixement i agraïment per la tasca duta a terme en la gestió de les actuacions durant els incendis del mes de juliol a les ADF, a Protecció Civil i a l'associació de comerciants en representació del comerç del municipi.

L'acte va ser encapçalat per l'alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñan i Claret, i el regidor de promoció econòmica, Felip Echarri, i va tenir la presència de la vicepresidenta primera consellera de l'Àrea de Presidència, Vicepresidència i Projectes Estratègics del Consell Comarcal del Bages, Marta Viladés i Ribera, com a representant de Pimec Catalunya Central, Montse Ficapal, el president d'APAES, Ferran Boixadós i el president de l'Associació Comerciants, Jaume Plans. També hi van prendre part representants del món del comerç i del teixit empresarial tant del municipi com de la comarca.