El bagenc Fèlix Noguera, nou director general de Prensa Ibérica a Catalunya i Balears

L'objectiu de Noguera és "reforçar el posicionament on som líders i redoblar esforços allà on encara no ho som"

Félix Noguera va néixer a  Castellbell i el Vilar el 1963

Félix Noguera va néixer a Castellbell i el Vilar el 1963 / Oscar Bayona

Redacció

Prensa Ibèrica, grup editor de Regió7, ha nomenat el bagenc Fèlix Noguera director general del grup de comunicació a Catalunya i Balears. Designat gerent general d'El Periódico fa tres anys, el directiu assumeix ara una responsabilitat clau sobre els mitjans d'informació general que edita la companyia en dos territoris prioritaris dins de la seva estratègia.

El grup que presideix Javier Moll edita a Catalunya Regió7, El Periódico, Diari de Girona, Sport i Empordà, i a Balears, Diari de Mallorca, Diari d'Eivissa i Mallorca Zeitung.

Des d'aquest nou càrrec, Noguera es proposa “col·laborar amb els equips de les diferents capçaleres amb l'objectiu de reforçar el nostre posicionament en els mercats on ja som líders i redoblar els esforços allà on no ho som encara”. El nou director general de Prensa Ibérica a Catalunya i Balears aposta per “potenciar les capacitats de què disposem en cada publicació i les possibilitats que ens brinda la força i la dimensió del grup a l'hora de satisfer les necessitats dels nostres lectors, subscriptors i anunciants”.

Noguera (Castellbell i el Vilar, 1963) va estudiar Ciències Empresarials i acredita una dilatada trajectòria en diversos mitjans catalans des que Prensa Ibérica va adquirir Regió 7.

Prensa Ibérica

Líder de la informació regional i local a Espanya, Prensa Ibérica compta actualment en el conjunt de l'Estat amb 26 diaris impresos i digitals, a més d'altres tantes Cròniques locals, i diverses revistes. El Periódico, El Periódico d'Espanya, Levante-EMV, La Nueva España, Información, La Provincia i Regió7 són algunes de les capçaleres del grup.

Amb 1,7 milions de lectors en premsa i revistes (EGM) i més de 250.000 exemplars (OJD), Prensa Ibérica és líder en audiència i difusió en diverses autonomies i exhibeix un creixent posicionament en suport digital.

A Internet, les seves publicacions arriben als 27 milions de visitants únics i els 620 milions de pàgines vistes al mes, la qual cosa el converteix en el primer grup espanyol en la categoria Comscore de News&Information.