El manresà Jaume Masana, nou director de Negoci de CaixaBank

Assumirà part de les funcions que deixa el fins ara número 3 de l'entitat, Juan Antonio Alcaraz

El manresà Jaume Masana

El manresà Jaume Masana / CAIXABANK

Redacció

Canvis a la cúpula de CaixaBank. Jaume Masana (Manresa, 1967) serà el nou director de Negoci de l'entitat, que també promocionarà María Vicens Cuyás, com a Directora de Transformació Digital i Analítica Avançada, i Jordi Nicolau Aymar, com a Director de Pagaments i Consumidors, segons ha revelat la pròpia empresa en un comunicat.

El consell d'administració de CaixaBank ha aprovat aquest matí la marxa de Juan Antonio Alcaraz, fins ara el tercer en l'organigrama del conglomerat financer, i les seves funcions es repartiran entre Masana, Vicens i Nicolau.

Masana és a Caixabank des del 2013, on hi va entrar procedent de Caixa Manresa i Caixa Catalunya. Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA a ESADE, actuava actualment de director Territorial a Catalunya, una divisió que engloba tot el territori català excepte Barcelona i l'àrea metropolitana, i que té la seu a l'edifici Impuls de la capital del Bages.

Amb aquests nomenaments, subjectes a la verificació de la idoneïtat per part del Banc Central Europeu, Caixabank diu que "l'entitat continua adaptant-ne l'estructura al futur del negoci financer per liderar la transformació digital del sector".

Nou director a la territorial

Josep Maria Gonzalez (Girona, 1969) ha estat nomenat nou director territorial de CaixaBank a Catalunya, en substitució de Jaume Masana, 

Com a nou màxim responsable d’aquesta Direcció Territorial, que engloba les demarcacions de Lleida, Tarragona i Girona, i les comarques del Bages, Osona i Berguedà de la de Barcelona, Gonzalez gestionarà el negoci de les més de 400 sucursals del banc repartides en aquest territori, que atenen més d’1,5 milions de clients, amb uns actius gestionats de més de 60.000 milions d’euros i una quota de mercat del 60% en particulars i del 55% en empreses, segons dades de l’entitat. 

Josep Maria González

Josep Maria González / CaixaBank

Josep Mª Gonzalez, Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA a ESADE, i que compta amb més de 30 anys d’experiència en el sector financer, havia ocupat fins ara el càrrec de director comercial de la xarxa d’oficines de CaixaBank a Girona i la Catalunya Central. Gonzalez ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat des de que es va incorporar el 2019 a l'entitat, com ho havia fet anteriorment a Caixa Catalunya.