Montserrat Benítez, nova directora comercial de CaixaBank a la Catalunya central

La nova responsable del banc substitueix Josep Maria González, que ara ocupa el càrrec de director territorial Catalunya.

Montserrat Benítez, nova directora comercial de CaixaBank a Girona i la Catalunya central

Montserrat Benítez, nova directora comercial de CaixaBank a Girona i la Catalunya central / CaixaBank

Redacció

Montserrat Benítez ha estat nomenada nova directora comercial de CaixaBank a la Catalunya central i Girona, en substitució de Josep Maria González, que ara ocupa el càrrec de director territorial Catalunya.

Nascuda a Olot l’any 1976, Benítez havia ocupat fins ara el càrrec de directora d’àrea de negoci de CaixaBank a Osona. Benítez, que es va incorporar a l’entitat l’any 2001 i ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat a l’entitat, entre aquests ha ocupat la sotsdirecció i la direcció de diferents oficines de Girona.

Benítez és llicenciada en Dret per la Universitat de Girona (UdG), ha cursat un Màster en Dret Penal a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i té el Postgrau en Pràctica Jurídica per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. En l’àmbit financer, ha cursat els postgraus DAF /CISI i de Previsió de la Universitat Pompeu Fabra.

Per la seva banda, com a nou màxim responsable d’aquesta Direcció Territorial, que engloba les províncies de Lleida, Tarragona i Girona, i les comarques del Bages, Osona i el Berguedà de la província de Barcelona, Josep Maria González gestionarà el negoci de les més de 400 sucursals del banc repartides en aquest territori, que atenen més d’1,5 milions de clients, amb uns actius gestionats de més de 60.000 milions d’euros i una quota de mercat del 60% en particulars i del 55% en empreses.

Nascut a Girona el 1969, González, amb més de 30 anys d’experiència en el sector financer, havia ocupat fins ara el càrrec de director comercial de la xarxa d’oficines de CaixaBank a Girona i la Catalunya Central. Gonzalez que es va incorporar a l’entitat l’any 2014, on ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat, i anteriorment a Caixa Catalunya.